Originální hotely světa - Zajímavosti - Cesty za zážitky

Originální hotely světa

Hledáte jedinečná ubytování? Nechcete při své dovolené zůstavat v běžných hotelech? Pokud chcete, aby Váš hotelový zážitek byl jedinečný a nezapomenutelný, tak se podívejte na výběr podle nás těch nejoriginálnější hotelů ve světě.

DOVOLENÁ ŠITÁ NA MÍRU

S NÁMI JSTE VIP

24/7

ČEŠTÍ PRŮVODCI

OSOBNÍ KONZULTANTI

POBOČKA V PRAZE

PORADÍME VÁM, DESTINACE ZNÁME

Originální hotely světa

Hledáte jedinečná ubytování? Nechcete při své dovolené zůstavat v běžných hotelech? Pokud chcete, aby Váš hotelový zážitek byl jedinečný a nezapomenutelný, tak se podívejte na výběr podle nás těch nejoriginálnější hotelů ve světě.


Chcete navštívit tato místa? Kontaktujte nás a my Vám připravíme nabídku.


Fotografie niže ve fotogalerii :-)


1) The Guitar Hotel, Florida


Hotel ve tvaru kytary je nově otevřený (2019) a nabídne přes 638 pokojů a apartmá. Hotelový komplex patří značce Hard Rock café a protože tato značka je neodmyslytejně spojena s hudnou bude se zde v budoucnosti konat velké množství nejen hudebních show.



V hotelu nechybí koncertní sál, střešní bar, kasino či bazén, kde se budou konat bazénové párty. K dispozici jsou i pokoje s vlastním bazénem.


2) Rogner Bad Blumau, Rakousko


Lázeňský hotel Rogner Bad Blumau si zaslouží Vaši pozornost. Byl navržen slavným rakouským architektem Friedensreichem Hundertwasserem, který zde využil krásu okolní krajiny a hotel do ní originálně zakomponoval.


3) Hang Nga, Vietnam


Hotel Hang Nga je také známý jako Bláznivý dům a představuje několika vzájemně propojených staveb a slouží současně jako hotel, kavárna a galerie umění.


4) Poseidon Undersea Resort, Fidži


Jedná se o pětihvězdičkový hotel, který se celý nachází 12m pod hladinou oceánu u malého soukromého ostrůvku Katafinga na Fidži. Poseidon Undersea Resort nabízí panoramatické pokoje, ve kterých mohou návštěvníci pozorovat barevné korály přímo z postele. Prosklené stropy a stěny nabízí možnost pro pozorování pestrobarevného podmořského života v noci i přes den.


5) Kakslauttanen Artic Resort, Finsko


Usínejte s polární září nad hlavou, hřejivými kožešinami pod zády a skvělým komfortem pětihvězdičkového hotelu všude kolem Vás. Finský resort Kakslauttanen nabízí celoroční bezchybné služby. Zdá se to až neuvěřitelné, ale skutečně můžete prožít nádhernou noc ve skleněném iglú, které Vám umožní pozorovat polární zář. Kontrast teplého lůžka a výhledu na mrazivou krajinu za skleněnými zdmi zajistí opravdu netradiční noc v klidu a soukromí finské přírody.



Fotogalerie
245027705.jpg
4685_preview.v6.jpg
blumauhotel.jpg
crazy-house-dalat-vietnam-photo-by-ivan-kralj-1.jpg
fiji.jpg
fiji2.jpg
hangnga.jpg
hard-rock.jpg
hotelk.jpg
kakslauttanen_kelo-glass_igloo_rgb-kopie.jpg
kakslauttanenglassigloo-kopie.jpg
kakslauttanenglassiglooinside.jpg
poseidon.jpg