Road trip po ostrově Mauricius - Výjimečné zážitky - Cesty za zážitky

Road trip po ostrově Mauricius

Láká vás dovolená na Mauriciu, ale nechcete trávit celý pobyt na jednom místě? Zažijte akční dovolenou, během které poznáte ostrov Mauricius a zároveň si dopřejete odpočinek na bělostných plážích Indického oceánu.

DOVOLENÁ ŠITÁ NA MÍRU

S NÁMI JSTE VIP

24/7

ČEŠTÍ PRŮVODCI

OSOBNÍ KONZULTANTI

POBOČKA V PRAZE

PORADÍME VÁM, DESTINACE ZNÁME

Road trip po ostrově Mauricius

Láká vás dovolená na Mauriciu, ale nechcete trávit celý pobyt na jednom místě? Zažijte akční dovolenou, během které poznáte ostrov Mauricius a zároveň si dopřejete odpočinek na bělostných plážích Indického oceánu.


Ostrov Mauricius je jednou z nejoblíbenějších exotických destinací na světě. Každý, kdo jednou Mauricius navštíví, okamžitě propadne jeho kouzlu. Byla by škoda, tyto krásy během dovolené neobjevit.


Nechceme vás limitovat konkrétním poznávacím okruhem po ostrově Mauricius, který by byl pro všechny klienty stejný. Proto naše kombinované zájezdy sestavujeme individuálně podle vašich požadavků a našich doporučení.


A co vše můžete na Mauriciu vidět a navštívit?

Chamarel, oblast, ve které se nachází unikátní vodopád, lávový úkaz Sedm barev nebo destilérie rumu La Rhumerie de Chamarel. Botanickou zahradu Pamplemousse, národní přírodní parky, vodopády, čajové plantáže, hlavní město Port Louise.


Pro aktivní cestovatele doporučujeme zažít výstup na horu Le Morne. A pro milovníky golfu, připravíme golfový program s hrou na více hřištích po ostrově Mauricius.


Z dalších nezapomenutelných zážitků na ostrově je samozřejmě tour po stopách kreolské kuchyně a mauricijského rumu.


Poznávacím okruhem vás může doprovázet jak místní anglicky mluvící průvodce, který bude i vašim soukromým řidičem, tak i český nebo slovenský průvodce. Výběr je jen na vás.


Pokud průvodce nepotřebujete, připravíme vám podrobný itinerář cesty a zajistíme pronájem vozu po celou dobu vašeho pobytu. Budete tak mít absolutní svobodu a zároveň připravený program pro poznání ostrova.


Na závěr samozřejmě nesmí chybět pobyt v luxusním hotelu. Poslední dny strávíte ve vámi vybraném hotelu, kde si užijete relax na pláži a krásně si odpočinete před návratem zpět domů. 


Láká vás akční dovolená s odpočinkem na pláži? 

Kontaktujte nás a společně pro vás připravíme dovolenou snů.





Fotogalerie @MTPA


Fotogalerie
_emmrr5e.jpeg
_ltiihze.jpeg
egxaqwtn.jpeg
jcu7gdbo.jpeg
kyrkobzn.jpeg
mg7swmpg.jpeg
wuu01oc8.jpeg
xgzkotrs(1).jpeg
zgscs7kg.jpeg