9 jedinečných zážitků na Islandu - Zajímavosti - Cesty za zážitky

9 jedinečných zážitků na Islandu

Láká Vás dovolená na Islandu? Chcete zažít něco jedinečného? Právě pro vás máme přehled jedinečných zážitků, díky kterým se stane vaše dovolená na Islandu nezapomenutelnou a dokonalou.

DOVOLENÁ ŠITÁ NA MÍRU

S NÁMI JSTE VIP

24/7

ČEŠTÍ PRŮVODCI

OSOBNÍ KONZULTANTI

POBOČKA V PRAZE

PORADÍME VÁM, DESTINACE ZNÁME

9 jedinečných zážitků na Islandu

Láká Vás dovolená na Islandu? Chcete zažít něco jedinečného? Právě pro vás máme přehled jedinečných zážitků, díky kterým se stane vaše dovolená na Islandu nezapomenutelnou a dokonalou.



Island se stal v posledních letech destinací, kterou má na bucket listu snad každý cestovatel. Svou nedotčenou a jedinečnou přírodou láká návštěvníky z celého světa. Stačí jen jediný pohled na fotografie na sociálních sítích a člověk se hned zamiluje. Island nabízí opravdu vše. Na své si zde přijdou jak milovníci přírody, historie, geologie, tak i adrenalinový nadšenci.



6 důvodů proč jet na dovolenou na Island?

  • Island je zemí mezi posledními hranicemi v luxusním cestování
  • Nedotčená a jemná příroda
  • Pohled do minulosti naší planety za každým rohem
  • Pozemské krajiny připomínají samotnou Rudou planetu, a dokonce i Měsíc
  • Přírodní divy na jednom místě: od sopek ke gejzírům, ledovcům, vodopádům a k nepolapitelnému světlu severu
  • Ponoření do historie vikingů a příběhů obrů, horských trollů, elfů, čarodějnic a příšer


1. Objevte Reykjavik po svém

Zažijte zážitkovou city tour s místním expertem, který Vám ukáže město přesně podle Vašich představ. Ochutnáte tradiční kuchyni, řemeslná piva a dozvíte se o historii, architektuře nebo místních duších. Řeknete, co Vás zajímá, co chcete zažít a my to zajistíme. Samozřejmě vždy s něčím navíc. Průvodci jsou místní, přátelští a profesionální. Neexistuje lepší způsob, jak vidět město než očima místního.


2. Kulinářské zážitky

Island má výjimečnou kuchyni a světové kuchaře, včetně šéfkuchařů, kteří získali michelinskou hvězdu. Rádi poradíme nebo přímo pro vás rezervujeme nejlepší restaurace na Islandu. Můžeme vytvořit zcela soukromé stolování, stejně degustační zážitky s nejlepšími víny a someliéry.


3. Seznamte se s místními obyvateli

Poznejte, kdo jsou místní obyvatelé, jaké jsou jejich příběhy a vášně. Projděte se s nimi, uvařte s nimi oběd nebo si s nimi běžte zarybařit. Získejte jejich pohled na to, co to znamená být Islanďan. Naučte se nové dovednosti, recepty nebo si přivezte z dovolené na Islandu novou filozofii a nový pohled na život.


4. Wellness, omlazující zážitek

Island je rájem pro koupání v přírodních horkých pramenech a na jedinečných místech. Zotavte se, uvolněte se a nechte všechny své starosti jednoduše rozplynout na jednom z nádherných horkých míst Islandu. V teplé vodě bohaté na minerály z hlubin země


Některé lázně jsou dobře známé, ale je zde mnoho tajných, soukromích míst, které potřebují trochu dobrodružného ducha k hledání. A výhledy? Dokreslí dokonalost vaší dovolené na Islandu. 


5. Luxusní kemp

Zažijte dokonalé luxusní kempování a dobrodružství na Islandu. Obklopen ohromujícími přírodními krásami, nabízí tento kemp bezkonkurenční pohodlí a styl s prvotřídním vybavením, jako jsou útulné vyhřívané stany, plyšové ložní prádlo a gurmánské stolování. Ponořte se do islandské divočiny a dopřejte si ten nejlepší luxus. Vytvořte nezapomenutelné vzpomínky v srdci islandské přírody.


6. Island, země polární záře

Ponořte se do islandské krajiny a objevte kouzelnou polární záři. Zažijte luxusní glamping a autentické rustikální zážitky mimo vyšlapané turistické cesty. Díky luxusnímu ubytování, gurmánskému jídlu a službám ušitým vám na míru se stane vaše dovolená na Islandu výjimečnou stejně tak jako samotná polární záře. Ať už hledáte romantický útěk nebo dobrodružství na celý život, naše luxusní výlety slibují drahocenné vzpomínky pod okouzlující polární září Islandu.


7. Islandské podsvětí

Zažijte tuto neopakovatelnou cestu do středu Země v naprostém soukromí, v doprovodu plně licencovaných profesionálů z potápěčského a speleologického světa. S možností dvou ponorů do trhlin a jednoho průzkumu jeskyně je tento zážitek z islandského podsvětí naprosto přizpůsoben vašim preferencím.


8. Unikátní šnorchlování Silfra

Vydejte se na nezapomenutelnou cestu za šnorchlováním a bez námahy plujte mezi dvěma kontinenty a kochejte se úchvatnými pohledy na okouzlující světově proslulou trhlinu Silfra. S bezkonkurenční viditelností až 120 metrů se budete cítit, jako byste letěli křišťálově čistou vodou.


9. Vikingská doba na Islandu

Zajímá Vás historie? Tak právě pro vás máme speciální zážitek. Exkluzivní soukromá prohlídka vás zavede na jedinečné místo Viking Age a Saga Age na Islandu, kde si můžete prohlédnout rekonstruované místo a vydat se na rozsáhlou exkurzi vykopávek.


To vše při vychutnání si na míru šitých přednášek od mezinárodně uznávaného učence v oboru. Náš místní historik je archeolog středověkého Islandu a vikingské doby, který se s vámi podělí o své odborné znalosti a vášeň pro toto vzrušující období historie.


Chcete zažít Island jinak? Dejte nám vědět a my Vám připravíme jedinečný zájezd na Island podle vašich představ a požadavků. 


Víme, které zážitky jsou vhodné pro jaká období, jaké místa v daných měsících navštívit. Je jen na Vás, zda chcete poznávat turisticky známá místa nebo se raději vyhnete davu turistů a užijete si dovolenou na Islandu plnou jedinečných zážitků po svém. 


Fotogalerie
aczysbea.jpeg
bmcp_itk.jpeg
jtnbqr7r.jpeg
mlblkrob.jpeg
qjfwafjb.jpeg
qtz2uuy3.jpeg
t15smuwy.jpeg
underwater-3237943_1280.jpg