Kam na romantickou dovolenou v Evropě? - Zajímavosti - Cesty za zážitky

Kam na romantickou dovolenou v Evropě?

Plánujete romantickou dovolenou pro svou svatební cestu, zásnuby, k oslavě výročí nebo sv. Valentýna? Anebo jen chcete potěšit svou drahou polovičku a jen tak odletět na víkend za zážitky? Pak se pojďte podívat na naši další inspiraci nejromantičtějších míst v Evropě. Paříž, ale nečekejte …

DOVOLENÁ ŠITÁ NA MÍRU

S NÁMI JSTE VIP

24/7

ČEŠTÍ PRŮVODCI

OSOBNÍ KONZULTANTI

POBOČKA V PRAZE

PORADÍME VÁM, DESTINACE ZNÁME

Kam na romantickou dovolenou v Evropě?

Plánujete romantickou dovolenou pro svou svatební cestu, zásnuby, k oslavě výročí nebo sv. Valentýna? Anebo jen chcete potěšit svou drahou polovičku a jen tak odletět na víkend za zážitky? Pak se pojďte podívat na naši další inspiraci nejromantičtějších míst v Evropě. Paříž, ale nečekejte …


Verona, Itálie

Okouzlující městečko Verona v severovýchodní Itálii vzbuzuje lásku na první pohled. A to nejen díky Shakespearovi a jeho romantickému příběhu Romeo a Julie. Ať už se vydáte na procházku historickými uličkami, po nábřeží podél řeky Adiže, posedíte v restauraci na náměstí Piazza della Erbe nebo zajdete na operu do veronské areny, je jisté, že Verona Vás okouzlí.


Sintra, Portugalsko

Sintra je jedno z nejmystičtějších a nejromantičtějších míst v Portugalsku. Sintra se nachází na úpatí pohoří obklopena lesními cestami, paláci, pastelově zbarvenými vilami, díky kterým je Sintra zapsaná na seznamu UNESCO. Zažijte atmosféru Quinta da Regaleira, ochutnejte portugalský desert Pasteis de Nata, dopřejte si lahodné portské, toulejte se romantickými uličkami a rozhodně nezmeškejte západ slunce z barevného paláce Pena.


Valletta, Malta

Malta je romantická destinace. Je krásná, okouzlující a vyzařuje charakter. Valletta, hlavní město má bohatou historii a jedinečnou atmosféru. Staré uličky Valletty, pokryté barevnými uzavřenými balkony, Vás přenesou zpět v čase. Na Maltě najdete krásnou přírodu, poklidné vesnice a průzračně čisté moře. Rozhodně nesmíte vynechat návštěvu ostrovů Gozo a Comino, která dokreslí Váš nezapomenutelný zážitek z dovolené na Maltě.


Benátky, Itálie

Společně s Paříží jsou Benátky nejznámější a zároveň nejoblíbenější romantickou destinací v Evropě. Není se čemu divit, Benátky přímo srší romantikou. Malebné kanály s gondolami, nádherné paláce, muzea, historické mosty, dodávají městu jedinečnou romantickou atmosféru. Návštěva operního domu Teatro La Fenice nebo Musica a Palazzo dodá celému pobytu v Benátkách jedinečný zážitek a eleganci.


Florencie, Itálie

Město, ve kterém je cítit láska ve vzduchu. Připravte se na dávku romantiky v renesančním městě. Na neskutečné západy slunce na řece Arno, romantické procházky v zahradách Bardini, skvělé italské jídlo a toskánské víno.


Bruggy, Belgie

Malé belgické městečko, známé jako Benátky severu, je jedním z těch měst, které si během vteřiny zamilujete. Čokoláda, labutě, bludiště středověkých uliček, úžasné parky, kanály, Bonifácův most, anebo Park královny Astrid, to jsou největší lákadla Brugg.


Ascona, Švýcarsko

Ascona je nejníže položené švýcarské město v kantonu Ticino. Nachází se na severním břehu jezera Lago Maggiore. Mírné podnebí láká k romantickým procházkách starým městem a jezerní promenádou, která je obklopena kavárničkami. Zažijte Švýcarsko s italskou a latinskoamerickou atmosférou


Bergen, Norsko

Přestože je Bergen druhým největším městem Norska, působí jako malé, útulné městečko s úzkým centrem umístěným mezi horami. Dlážděné uličky a výhled na pobřeží dělají z Bergenu romantickou destinaci. Přes den si užijete outdoorové aktivity po městských turistických stezkách a večer, kdy Bergen ožívá si užijete plno zábavy v místních hospůdkách klubech a barech.


Nice, Francie

V srdci Francouzské riviéry leží nádherné město Nice. Je to ideální místo pro páry, které chtějí zažít něco opravdu zvláštního a nezapomenutelného a prozkoumat jeden z nejkrásnějších regionů Francie. Romantické procházky po Anglické promenádě s ikonickými západy slunce, ochutnávky francouzského vína, květinový trh, Matisse Museum, relax na pláži. Nice, na Azurovém pobřeží, vás jistě mile překvapí.


Sevilla, Španělsko

Španělský region Andalusie, kde se Sevilla nachází, je známý svými vášnivými místními obyvateli, kulturou, lahodnými tapas, oduševnělými flamencovými představeními, večerními procházkami a ohromující marockou architekturou. Příjemné klima, krásné parky a neuvěřitelné výhledy dělají z andaluského hlavního města jednu z nejromantičtějších destinací.


Zaujala vás některá destinace? 

Kontaktujte nás a společně vám připravíme nezapomenutelnou romantickou dovolenou.