Proč plánovat zimní dovolenou v létě? - Zajímavosti - Cesty za zážitky

Proč plánovat zimní dovolenou v létě?

Chcete si přes Vánoce odpočinout a vyhnout se vánočnímu stresu? Láká Vás zažít příchod nového roku 2024 na exotické pláži? Nyní je nejvyšší čas Vaši vysněnou zimní dovolenou naplánovat!

DOVOLENÁ ŠITÁ NA MÍRU

S NÁMI JSTE VIP

24/7

ČEŠTÍ PRŮVODCI

OSOBNÍ KONZULTANTI

POBOČKA V PRAZE

PORADÍME VÁM, DESTINACE ZNÁME

Proč plánovat zimní dovolenou v létě?

Chcete si přes Vánoce odpočinout a vyhnout se vánočnímu stresu? Láká Vás zažít příchod nového roku 2024 na exotické pláži? Nyní je nejvyšší čas Vaši vysněnou zimní dovolenou naplánovat!


1. Nejlepší nabídka je včasný nákup

Říkáte si, že jsme se asi zbláznili, proč řešit zimní dovolenou v létě? Vždyť Vám teď skončila letní dovolená a už byste měli řešit další dovolenou? Jestliže chcete ušetřit nějakou korunu a zároveň si vybrat pokoj podle vašich představ, teď je ten správný čas.



Samozřejmě můžete čekat na nabídky last minute, ale ne vždy tato volba splní vaše požadavky a očekávání. Last minute je výprodej! Takže pokud máte přesné požadavky a nároky, nabídky na poslední chvíli vás může hodně zklamat.


Našim klientům doporučujeme rezervovat zimní dovolenou nebo oblíbený hotel co nejdříve. Jen tak dokážeme zajistit dostupnost, nejvyšší slevy a ušetřit klientům jejich peníze.


2. Nejen oblíbené vánoční termíny

Obecně lze říct, že po covidovém období lidé více cestují a kapacity hotelů se velmi rychle plní. Plánujete zimní dovolenou na Vánoce nebo Silvestr? Pak je nejvyšší čas rezervovat letenky a ubytování. Nejenže jsou kapacity stále volné, ale chytnete tak poslední lákavé slevy na ubytování.




Pokud plánujete rodinnou dovolenou, pak je včasný nákup jasnou volbou. V termínech, během školních prázdnin, bývají rodinné pokoje rychle vyprodané. Důvodem je vzhledem k vysoké poptávce, omezený počet pokojů. 



Naše cestovní kancelář má k dispozici ceníky hotelů i rok předem. Proto Vám dokážeme poradit a zajistit skvělé ceny i na oblíbené a vytížené termíny s dostatečným předstihem.



3. I letadla mají svou kapacitu

I když se Vám podaří sehnat vysněný hotel na poslední chvíli, zjistíte, že máte problém nalézt na stejný termín letenky. V lepším případě je seženete, ale cena, díky vysoké poptávce, bude i několikrát vyšší. Ceny letenek máme pro Vás k dispozici hned jakmile letecké společnosti spustí prodej. Z pravidla to bývá 11 měsíců předem. Máte tak dostatek času naplánovat dovolenou na termín, který vám bude maximálně vyhovovat. 



Cestujete rádi v business class? Zde je kapacita ještě omezenější, a právě tato knihovací třída, bývá vyprodána jako první.



4. Vaše vysněná destinace

Pro zimní exotickou dovolenou jsou oblíbené destinace v Indickém oceánu, Karibiku nebo jihovýchodní Asii, jako je například Thajsko.



Nechte se inspirovat naším výběrem 5 TOP exotických destinací, kam se budete chtít každý rok vracet.



Mauricius

Užijte si dovolenou v pravém ráji na zemi. Rajský ostrov v kontrastu zelených polí vzrostlé cukrové třtiny, bílých písečných pláží a azurově modrého Indického oceánu dělá Mauricius tím pravým pozemským rájem. 


Mauricius je právem pokládán za perlu Indického oceánu. Svými krásnými bílými písčitými plážemi a tyrkysově zbarvenému moři v kontrastu se zelenými horami, láká návštěvníky z celého světa.



Maledivy

Země tisíce ostrovů láká svou romantickou atmosférou, pestrobarevným podmořským světem a panenskými plážemi s jemným bílým pískem omývaných Indickým oceánem. Maledivy jsou pravým místem pro vaši dovolenou. Místem, kde se zastavil čas a nastává doba odpočinku.



Thajsko

Thajské království je uchvacující země s množstvím buddhistických chrámů, okouzlující exotickou přírodou a nádhernými ostrovy. Thajsko je pravou nespoutanou exotikou. 



Ruch hlavního města Bangkok, zběsilé jízdy tuk-tukem, ulice vonící pouličním thajským jídlem a okouzlující buddhistické chrámy rázem vyměníte za klid na bělostných písečných plážích ve stínu vzrostlých palem. Objevte nezapomenutelné Thajsko a splňte si svůj cestovatelský sen.



Spojené arabské emiráty – Dubaj

Spojené arabské emiráty jsou zemí mnoha „NEJ“ a nepřestanou Vás nikdy udivovat, ani nudit. Najdete zde umělé ostrovy, obří zábavní parky, nejdražší hotel světa. Všechno je tady větší, rozlehlejší a luxusnější než kdekoliv jinde. Zároveň se však jedná o ideální místo k výhodnému nakupování.



V této zemi plné kontrastů Vás ohromí přepychové a luxusní stavby, výškové budovy a nejmodernější hotely na světě. Pojeďte si s námi užít komfortu, prosluněných pláží a zažijte skvělou dovolenou v Emirátech



Mexiko

Mexiko je krásná země plná starých indiánských kultur, zajímavých míst a nevšedních zážitků. Důvodů proč navštívit tuto ohromující zemi je nespočet. Od úchvatných pláží, barevná města až po fantastické jídlo a pití. Po celém Mexiku najdete neuvěřitelné mayské a aztécké poklady. Je téměř nemožné je všechny vyjmenovat. Nejznámější archeologické naleziště jistě znáte. Jsou jimi Templo Mayor, Teotihuacán, také známý jako"palác bohů" a neuvěřitelné starobylé město Uxmal.



Mexiko Vás učaruje svou malebnou krajinou. Kromě ohromujících pláží a útesů je Mexiko také domovem sopek, hor, džunglí, podzemních řek, jeskyní a kaňonů, které Vám doslova vyrazí dech.


Už víte, proč plánovat dovolenou nejpozději v září. I tak již bude hodně kapacit vyprodaných. Takže pokud opravdu chcete do konce roku navštívit některou z oblíbených exotických destinací, rezervaci neodkládejte.

 

Kontaktujte nás a my Vám rádi pomůžeme zajistit tu nejlepší dovolenou. 

Fotogalerie
christian-cacciamani-jpmurjksl_0-unsplash.jpg
colin-watts-m1obxvswvhy-unsplash.jpg
dan-dy-wwunm9ilwwm-unsplash.jpg
jcob-nasyr-hzpywyr02yo-unsplash.jpg
sara-dubler-koei_7yytio-unsplash.jpg
sumit-chinchane-jwkk-0zbuyg-unsplash.jpg