TOP 8 pláží v Miami na Floridě - Zajímavosti - Cesty za zážitky

TOP 8 pláží v Miami na Floridě

Objevte nejlepší pláže v Miami. Od světoznámé South Beach po Key Biscayne. Možná se budete divit, ale pláže v Miami se řadí mezi ty nejlepší na světě. Pojďte se podívat, které to jsou.

DOVOLENÁ ŠITÁ NA MÍRU

S NÁMI JSTE VIP

24/7

ČEŠTÍ PRŮVODCI

OSOBNÍ KONZULTANTI

POBOČKA V PRAZE

PORADÍME VÁM, DESTINACE ZNÁME

TOP 8 pláží v Miami na Floridě

Objevte nejlepší pláže v Miami. Od světoznámé South Beach po Key Biscayne. Možná se budete divit, ale pláže v Miami se řadí mezi ty nejlepší na světě. Pojďte se podívat, které to jsou.



Většina pláží v Miami je vybavena vyškolenými plavčíky, kteří zajišťují, že jsou všichni v jejich péči v bezpečí. Silný vítr a příliv a odliv mohou být docela nebezpečné, proto jsou stanoviště plavčíků opatřena systémem vlajek, které návštěvníky varují před podmínkami na moři.


Všechny pláže v Miami jsou veřejně přístupné. V okolí pláží se nachází promenády, restaurace, bary a další zajímavé atrakce, které Vám zpestří pobyt na slunečných plážích Miami.


TOP 8 nejlepších pláži v Miami


1. SOUTH BEACH

Pláž přezdívaná jako „Matka všech miamských pláží“. Tyrkysově modrý oceán s bílou písečnou pláží lemují hotely ve stylu art deco. Pláž se táhne od jižního cípu ostrova až po 23. ulici. Nejrušnější částí pláže je úsek u Ocean Drive, kde se nachází i Lumnus Park, který nabízí řadu sportovních aktivit.


V Americe jsou vždy o něco dál než zbytek světa. Na South Beach najdete tzv. gay pláž. Tuto pláž jednoduše poznáte, je označena duhovými vlajkami poblíž stanic plavčíků na 12. ulici.


2. BILL BAGGS CAPE FLORIDA STATE PARK

Tuto pláž najdete na špičce Key Biscayne. Jedna z nepřeplněných pláží s nekonečným výhledem na oceán. Pokud chcete zažít atmosféru staré Floridy, tak zde ji najdete. Díky bariérovým útesům, je zde klidná voda. V blízkosti se nachází historický maják postavený ve 20. letech 19. století, a nebo se projít po naučných stezkách, které se vinou parkem.


3. VIRGINIA KEY BEACH

Jeden z nejkrásnějších úseků pláží v Miami. Ideální místo pro lidi, kteří mají rádi koupání a opalování na slunci. Najdete zde piknikové lavičky, toalety i sprchy. V blízkosti pláže je také centrum, kde si můžete půjčit kajaky, kola nebo oblíbené paddleboardy. A pokud jste dobrodruzi, můžete si vychutnat noční město při plavbě na paddleboardu za úplňku.


4. MID-BEACH, MIAMI BEACH

Mid-Beach je úsek Miami Beach mezi South Beach a North Beach. Vyvýšená promenáda odděluje pláž od hotelu lemované Collins Avenue mezi 23. a 46. ulicí. Tato oblast je domovem nejstylovějších hotelů v Miami, jako jsou Miami Beach Edition, Faena Hotel Miami Beach a Soho Beach House. Zdržují se zde převážně návštěvníci, kteří považují South Beach za passé.


5. NORTH BEACH

Díky pohodovým plážím, historické architektuře ve stylu Art Deco a příjemným zeleným plochám je North Beach příjemnou plážovou destinací vhodnou pro rodiny s dětmi. North Shore Oceanside Park, krásný přímořský park s dostatkem stromů ve stínu, je ideálním místem pro přístup na pláž pro odpočinkové odpoledne. Po dni stráveném opalováním se projděte k nedaleké North Beach Bandshell a poznejte krásy této oblasti za zvuku živé hudby.


6. HAULOVER BEACH

Na pláži Haulover Beach se nachází jediná nudistická pláž v Miami. Opalování nahoře bez je běžné po celé Miami Beach, ale tohle je pravá nudistická pláž se vším všudy. Klidný pás s bílým pískem láká i další typy návštěvníků. Toto místo je skvělé pro surfaře, pokud jsou dobré podmínky kvůli proudům v zátoce Haulover. Blízký park je oblíbeným místem pro rodiny. Nachází se zde stoly i venkovní grily.


7. SUNNY ISLES BEACH

Tato čistá a nepřeplněná dvoumílová pláž v nejsevernějším cípu Miami Beach je lemována vysokými obytnými byty. Sunny Isles Beach je oblíbenou pláži pro rodiny s dětmi, které chtějí strávit den v Miami. Na pláži nechybí věže plavčíků a volejbalové hřiště. Na 165. ulici vyčnívá Newport Fishing Pier, kam se lidé rádi procházejí a dopřejí si něco dobrého k snědku.


8. SURFSIDE BEACH

Surfside Beach se nachází mezi pulzujícími čtvrtěmi North Beach a Bal Harbour. Tento skrytý klenot je malebné městečko, které vyzařuje nadčasovou přitažlivost a přitahuje návštěvníky stylem art deco a maloměstskou retro atmosférou.


Chcete si užít dovolenou v Americe? Ať už v jižní, střední nebo severní? Kontaktujte nás a společně vymyslíme program podle Vašich přání a představ. 


Fotogalerie
antonio-cuellar-kds5lcrj_ew-unsplash.jpg
aurora-kreativ-un4cs4zncyo-unsplash.jpg
joel-de-vriend-pbyjbtjh9yy-unsplash.jpg
marc-fanelli-isla-4jrhdmdeuki-unsplash.jpg
miami-1198921_1280.jpg
miami-885032_1280.jpg